fbpx
Esittely
MeLoun takana on Kirkkonummelainen Merja Louhelainen. Ihastus kuoseihin syntyi jo lapsena, kun pääsin ensimmäisen kerran kangaskauppaan. Pääasiallinen luomiseni muoto on kuosisuunnittelu ja nyt tunnen löytäneeni minua erityisesti kiehtovan suunnan.
Suunnittelu
Haluan luoda kaunista, persoonallista ja uutta. Takana on kuosisuunnittelun luomisprosesseja nyt 3 vuoden ajan. Kannattelevina voimina ohjaavat tekemisen vapaus, monialaisuus sekä ennakkoluulottomuus. Luontoaiheisissa kuoseissa inspiraationa toimii lähiympäristöni luonto. Valokuvaan ja käsittelen valokuvista kuoseja tietokoneella. Luomisprosessini ovat usein varsin pitkiä. Suunnittelen kankaita, joista sinun on ilo valmistaa itselle ja läheisille sopivia vaatteita ja asusteita. Niitä vaatteita, joihin on ilo pukeutua arkeen ja juhlaan. Mielihyvä syntyy vaatteen ulkonäöstä, pehmeästä tunnusta, mukavasta olosta ja varmasti myös vastuullisesta valinnasta. Uskon että, värit ja kauniit vaatteet lisäävät energiaa ja vahvistavat itseluottamustamme. Suunnittelussa tärkeää on ajattomuus ja kuosien monikäyttöisyys. MeLousta on valmistettu vaatteita aikuisille ja lapsille. Myös sisustustekstiilejä, verhoja, pussilakanoita jne.
Kankaat ja painaminen
Valitsemani kankaat ovat laadukkaita ja toivon kuosieni kestävän aikaa sekä tuovan käyttäjälleen valmistettuina vaatteina ja tuotteina iloa pitkään. Suosin ekologisia luonnonmateriaaleja puuvillaa ja pellavaa. Käyttämissäni trikookankaissa käytetään sopiva määrä elastaania joustavuuden vuoksi. Testaan kuvioiden ja väritysten toimivuutta, erilaisten vaatteiden prototyyppeihin ja käyttötarkoituksiin. Kankaat painetaan Baltiassa sekä Euroopassa digitaalisella painotekniikalla, jossa käytettävien kemikaalien käyttö on minimoitu.
Kenelle?
Myyn kankaita, harrastajille, ammattiompelijoille sekä jälleenmyyjille. Kankaistani saa valmistaa tuotteita myyntiin. Suunnitelmissa on valmistaa tulevaisuudessa MeLou vaatteita eettisesti ja ekologisesti Suomessa ja Euroopassa valikoitujen yhteistyökumppaniemme kanssa. Jokainen asiakas ja palaute on tärkeä, sillä haluan muokata toimintaa sekä tuotteita palautteen perusteella. Haluan, että tuote on käyttäjälleen merkityksellinen ja tarpeeseen valmistettu. Teen tätä suurella sydämellä ja intohimolla.
Uusi mallisto saapunut!
Saatavilla trikoota ja puuvilla-pellavaa.
Kuluttaja-asiakkaana suoraan verkkokaupasta. Ammattiompelijoille, käsityöläisille ja jälleenmyyjille tukkuhinnoin. Ota suoraan yhteyttä ja kerro tarpeistasi.
Kuka ompelee sinulle MeLousta?
Mikäli et ompele itse ja haluat varmasti istuvan ja juuri sinulle tehdyn vaatteen tai mittatilauksena kodin tekstiilin, kauttani saat vaateompelijat ympäri Suomen.
Mitkä ovat ompelulanit?
Järjestän ompelulaneja muutaman kerran vuodessa Kirkkonummella. Ompelemme yhdessä ja inspiroidumme toisistamme.
Sinustako ompelija?
Jos olet taitava ja tarkka työnjäljestäsi, sinusta voisi olla MeLou ompelijaksi. Etsin ompelijaverkostoon lisää ompelijoita ympäri Suomen.
Haluatko jälleenmyyjäksi?
Oletko kiinnostunut kankaiden tai vaatteiden jälleenmyynnistä. Vaatteiden valmistaminen alkaa keväällä 2021. Otan ennakkotilauksia vastaan.
Palaute
Asiakkaana olet minulle tärkeä ja arvostan saamaani palautetta. Voit lähettää valokuvia, joista näen, kuinka kankaat istuvat valmisvaatteena tai valitsemallasi muulla luovalla käyttötavalla. Olen myös mailin ja puhelinsoiton päässä.
Puhelin
+358 (0)440 555 601
Sähköposti
designer (at) melou (dot) fi
facebook.com/melou.fi/
instagram.com/melou.designer/