fbpx
Mikä on Melou?
Melou-brändi on vielä monelle uusi tuttavuus, mutta työnalla se on ollut jo viitisen vuotta. Matka ajatuksista teoiksi on ollut pitkä ja tärkeintä tässä prosessissa on ollut juuri tämä matka.

Kädentaidot, luova tekeminen ja näiden asioiden opiskelu ovat olleet intohimoni elämäni ajan. Ihastus kuoseihin syntyi jo lapsena, kun pääsin ensimmäisen kerran kangaskauppaan. Nykyinen pääasiallinen luomiseni muoto on kuosisuunnittelu ja nyt tunnen löytäneeni minua erityisesti kiehtovan suunnan.

Luomisprosessissa kannattelevina voimina minua ohjaavat tekemisen vapaus, monialaisuus ja ennakkoluulottomuus: inspiraatiossa ja suunnittelussa luonto on tärkeä lähtökohta ja tekemäni taidekäsityöt eri materiaalien parissa avaavat mieleni ovia eteenpäin. Nämä kaikki elementit kietoutuvat toisiinsa. Suunnittelen kotonani, täällä Kirkkonummella maalaismaisemissa, ja työtäni valvoo seurallisesti usein kaksi mustaa kattia.
Mänty-malliston julkaisin 2018 ja nyt on toisen malliston vuoro. Tulkintoja kuoseista kuuntelen mielelläni sekä verkostoidun ja keskustelen kanssanne muutenkin. Välillä on kiva tuulettaa ajatuksiaan ihmisten parissa, vaikka mielestäni introvertti luonteeltani olenkin.
Inspiraatiot pirskahtelevat ja minulle tyypillinen tapa on pöyhiä kutakin aihetta perin juurin. Tällä hetkellä tuntuu siltä, että voisin viettää tämänhetkisen teeman parissa pidempäänkin. Samaan aikaan tuskin maltan odottaa pääseväni jo seuraavien teemojen pariin.

Minua kiehtovat valot ja varjot. Voin myös ihastua mystisiin pintoihin ja jännittäviin yksityiskohtiin sekä muotoihin. Uteliaisuus on vienyt mielenkiintoisiin testailuihin ja kokeiluihin mallien sekä materiaalien parissa.

Suosikkimateriaalejani ovat pellava ja puuvilla ihanaa silkkiä unohtamatta. Värit ovat kuin karkkeja, joita haluan makustella loputtomiin.
Muotivirtaukset ovat oma juttunsa, mutta toivoisin voivani tarjota teille myös jatkossa uusia kankaita ja tulevaisuudessa kankaiden lisäksi myös vaatteita ja asusteita. Ilahtuisin jos kuulisin, että kuoseistani valmistetut vaatteet ovat nimenomaan käytössä eivätkä kaapissa.

Haluan korostaa vahvaa ja kehopositiivista naiskuvaa, sillä olemme hyviä sellaisina kuin olemme. Uskon että, värit lisäävät energiaa ja vahvistavat itseluottamustamme.

Kauneudella ja kuoseillani haluan luoda iloa ihmisten arkeen ja juhlaan. Olen suunnitellut mallistoni suurella sydämellä ja intohimolla. Löydettyäsi valikoimastani jotain mieluista, tiedän, että minulla on syy jatkaa kuosisuunnittelun parissa.
Logo
Yhteistyö
Verkostoitumisessa ja yhdessä onnistumisessa on voimaa. Tekisimmekö yhdessä jotain paremmin? Millainen yhteinen energiamme voisi olla? Odotan rohkeita yhteydenottoja ympäri Suomen.

Olen verkostoitumassa kokeneiden ompelijoiden kanssa, jotka valmistavat kankaistani räätälöityjä, yksilöllisiä ja persoonallisia mittatilausvaatteita.

Suunnittelen myös valmisvaatteiden tuotantolinjan käynnistämistä ja tähän kaikkeen, käsipareja ja myös myötätuulta tarvitaan;)
Mistä kankaita voi hankkia?
Uuden mallistoni kankaita voi ostaa verkkokaupasta!
Palaute
Tuotekehityksen kannalta on tärkeää saamani palaute ja tavoitat parhaiten sähköpostilla. Otan vastaan mielelläni valokuvia, joista näen, kuinka kankaat istuvat valmisvaatteena tai valitsemallasi muulla luovalla käyttötavalla. Liitän kuvia luvallasi nettisivuille muidenkin katseltavaksi.

Yhteystiedot

Puhelin
+358 (0)440 555 601
Sähköposti
designer (at) melou (dot) fi
facebook.com/melou.fi/