Mikä on Melou?
Vaikka Melou-brändi onkin vielä monelle uusi tuttavuus, työnalla se on ollut jo viitisen vuotta. Matka ajatuksista teoiksi on ollut pitkä ja tärkeintä tässä prosessissa on ollut juuri tämä matka.

Kädentaidot, luova tekeminen ja näiden asioiden opiskelu ovat olleet intohimoni elämäni ajan. Ihastus kuoseihin syntyi jo lapsena, kun pääsin ensimmäisen kerran kangaskauppaan. Nykyinen pääasiallinen luomiseni muoto on kuosisuunnittelu ja tunnen löytäneeni nyt minua erityisesti kiehtovan suunnan.

Luomisprosessissa kannattelevina voimina minua ohjaavat tekemisen vapaus, monialaisuus ja ennakkoluulottomuus: inspiraatiossa ja suunnittelussa luonto on tärkeä lähtökohta ja tekemäni taidekäsityöt eri materiaalien parissa avaavat mieleni ovia eteenpäin. Nämä kaikki elementit kietoutuvat toisiinsa. Suunnittelen kotonani, täällä Kirkkonummella maalaismaisemissa, ja työtäni valvoo seurallisesti usein kaksi mustaa kattia.
Kesällä 2018 julkaisin Mänty-malliston ja nyt on toisen malliston vuoro. Tulevaa mallistoa olen näyttänyt muutamille, harvoille ja valituille. Pian on teidän muidenkin vuoro. Valehtelisin, jos sanoisin, ettei yhtään jännittä tuoda mallistoa koko kansan pällisteltäväksi. Jännittää, ihan pirusti, välillä jopa pelottaakin!

Tulkintoja kuoseista kuuntelen mielelläni sekä verkostoidun ja keskustelen kanssanne muutenkin. Välillä on kiva tuulettaa ajatuksiaan ihmisten parissa, vaikka mielestäni introvertti luonteeltani olenkin.
Inspiraatiot pirskahtelevat ja minulle tyypillinen tapa on pöyhiä kutakin aihetta perin juurin. Tällä hetkellä tuntuu siltä, että voisin viettää tämänhetkisen teeman parissa pidempäänkin. Samaan aikaan tuskin maltan odottaa pääseväni jo seuraavien teemojen pariin.

Minua kiehtovat valot ja varjot, joita jahtaan mielelläni. Voin myös ihastua mystisiin pintoihin tai tarrautua jännittäviin yksityiskohtiin ja muotoihin. Uteliaisuus on vienyt mielenkiintoisiin testailuihin ja kokeiluihin mallien sekä materiaalien parissa. Haluan kantaa myös tärkeää ympäristövastuuta.

Suosikkimateriaalejani ovat pellava ja puuvilla ihanaa silkkiä unohtamatta. Värit ovat kuin karkkeja, joita haluan makustella loputtomiin.
Muotivirtaukset ovat oma juttunsa, mutta toki toivoisin, että voisin tarjota teille myös jatkossa uusia kankaita ja tulevaisuudessa kankaiden lisäksi myös vaatteita ja asusteita. Ilahtuisin jos kuulisin, että kuoseistani valmistetut vaatteet ovat nimenomaan käytössä eivätkä kaapissa.

Haluan korostaa vahvaa ja kehopositiivista naiskuvaa, sillä olemme hyviä sellaisina kuin olemme. Uskon että, värit lisäävät energiaa ja vahvistavat itseluottamustamme.

Kauneudella ja kuoseillani haluan luoda iloa ihmisten arkeen ja juhlaan. Olen suunnitellut mallistoni suurella sydämellä ja intohimolla. Löydettyäsi valikoimastani jotain mieluista, tiedän, että minulla on syy jatkaa kuosisuunnittelun parissa.
Yhteistyö
Verkostoitumisessa ja yhdessä onnistumisessa on voimaa. Olen kiinnostunut yhteistyöstä. Tekisimmekö yhdessä jotain paremmin? Millainen yhteinen energiamme voisi olla? Odotan rohkeita yhteydenottoja ympäri Suomen.

Olen verkostoitumassa kokeneiden ompelijoiden kanssa, jotka valmistavat kankaistani räätälöityjä, yksilöllisiä ja persoonallisia mittatilausvaatteita.

Suunnittelen myös valmisvaatteiden tuotantolinjan käynnistämistä ja tähän kaikkeen, käsipareja ja myös myötätuulta tarvitaan;)
Mistä kankaita voi hankkia?
Uuden mallistoni kankaita voi ostaa Ommel – tapahtumasta Espoosta, 7.6 - 9.6.2019 välisenä aikana.
Palaute
Tuotekehityksen kannalta minulle on tärkeää saamani palaute. Olen parhaiten tavoitettavissa sähköpostilla. Otan vastaan myös mielelläni valokuvia, joissa näen, kuinka kankaat istuvat valmisvaatteena tai valitsemallasi muulla luovalla käyttötavalla. Liittäisin kuvia mahdollisesti myös nettisivuilleni muidenkin katseltavaksi.
Suuri Kiitos!
Olen kiitollinen kaikesta saamastani tuesta, joka on ollut minulle äärettömän tärkeää.

Yhteystiedot

Puhelin
+358 (0)440 555 601
Sähköposti
designer (at) melou (dot) fi